Sport

Sergio e mulţumit de jocul CFR-ului

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/06/paulo sergio cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Portughezul Paulo Sergio, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că este mulţumit de jocul prestat de campioana României în meciul cu Inter Milano, pierdut cu scorul de 0-2, joi seara, pe stadionul ''Giuseppe Meazza'', în Europa League.</strong>


"Am făcut un meci bun, dar Inter a marcat. Noi şi Inter aparţinem unor sfere diferite, dar am pus echipa lui Stramaccioni în dificultate în mai multe rânduri, cred că pot să fiu mulţumit de jocul nostru'', a declarat tehnicianul lusitan după meci. ''Şi Inter a comis greşeli, însă noi am făcut prea multe erori la contrele lor şi am plătit pentru asta. Experienţa jucătorilor a făcut diferenţa'', a subliniat Paulo Sergio.
Antrenorul echipei ardelene a menţionat că a riscat un pic jucând cu trei fundaşi, dar apoi a făcut corecţii în sistemul de joc. ''Aceasta a fost prima partidă oficială a anului, până acum am fost doar în pregătiri, dar sunt mândru de băieţii mei. În retur, trebuie să marcăm în prima repriză, iar apoi vom vedea ce va fi. Eu cred că ne putem lupta pentru calificare, dar trebuie să credem în ea'', a adăugat Paulo Sergio.
Lusitanul a afirmat că este mândru de jucătorii săi şi de felul în care au evoluat, chiar dacă au existat numeroase absenţe. Paulo Sergio a subliniat că nu plânge după jucătorii care au lipsit (Sougou, Bastos - transferaţi, Kapetanos - accidentat, Deac - netrecut pe lista UEFA, n. red), ci crede în grupul pe care îl are la dispoziţie.
Paulo Sergio a avut un gând bun şi pentru atacantul argentinian Diego Milito, accidentat grav în debutul partidei de la Milano: ''Sper că se va recupera cât mai repede, deoarece fotbalul se joacă pe teren, nu la infirmerie, iar Diego e un campion''.

Inter Milano a învins pe CFR Cluj cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe stadionul ''Giuseppe Meazza'', în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal. Argentinianul Rodrigo Palacio a marcat ambele goluri ale echipei italiene (20, 86), care are prima şansă la calificarea în optimile de finală. Returul se va desfăşura la Cluj-Napoca, în data de 21 februarie.

abonare newsletter