Sport

Ruxandra Dragomir: „Nu mă deranjează că Ţiriac şi Năstase îl susţin pe Cosac“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/14/rux_dragomir_tenisin_939847698.jpg" border="0" align="right" />Ruxandra Dragomir, care candidează pentru un nou mandat la conducerea FRT, a declarat că nu o deranjează faptul că Ion Ţiriac şi Ilie Năstase îl susţin pe contracandidatul ei, George Cosac.</strong>

„Niciodată nu am negat faptul că tenisul românesc are nevoie de domnii Ţiriac şi Năstase. Eu am făcut toate demersurile şi dânşii au fost invitaţi la cele mai importante evenimente ale FRT, dar, din păcate, nu au venit din motive personale. Însă eu consider în continuare că este nevoie ca aceste nume să fie alături de tenisul românesc. Ştiu că domnii Ţiriac şi Năstase îl susţin pe contracandidatul meu principal, George Cosac. De altfel, el a şi declarat acest lucru. Dar pe mine nu mă deranjează că este susţinut de către cei doi, dimpotrivă. Consider că eu nu am greşit cu nimic până acum şi că am făcut totul în beneficiul tenisului“, a spus Ruxandra Dragomir la prezentarea proiectului pentru noul mandat.

Actualul preşedinte îşi asumă decizia de a-l schimba pe Andrei Pavel din funcţia de căpitan nejucător pe care o consideră „în beneficiul tenisului“. „Din punctul meu de vedere nu există niciun conflict cu Andrei Pavel. S-a luat o decizie în Comitetul Director de a fi schimbat Andrei Pavel pentru că el venea doar o dată pe an în România sau de două ori, ceea ce nu este suficient. Asta nu înseamnă că el nu este dedicat echipei naţionale, dar timpul lui era limitat pentru proiectul nostru această schimbare s-a dovedit a fi necesară. Şi nu a fost împotriva unei persoane, ci în beneficiul tenisului. Iar eu îmi asum orice decizie pe care am luat-o până acum“, a explicat Dragomir.

Ultimele Stiri
abonare newsletter