Sport

Italienii nu subestimează CFR-ul!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/13/08 inter cfr-bun.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Italienii sunt mari favoriți, dar clujenii vor să fie „buturuga mică“ și să răstoarne „carul mare“. Andrea Stramaccioni spune că nu poate subestima o echipă ce s-a impus pe Old Trafford.

Campionii României vor să producă o mare surpriză și să elimine pe Inter Milano din optimile Europa League. Pe lângă valorea lotului net inferioară, clujenii mai au și dezavantajul că nu au jucat nici un meci oficial în acest an, întrucât Liga 1 se va relua abia la sfârșitul lunii. Elevii lui Paulo Sergio sunt însă încrezători în șansele lor și speră că vor reuși să facă o nouă surpriză, după ce în toamnă au reușit să învingă în ultimul meci din grupe chiar pe celebra Manchester United.


Andrea Stramaccioni (foto), antrenorul celor de la Inter, a declarat ieri, la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR, că elevii săi nu subestimează campiona Românie. „CFR Cluj vine din Liga Campionilor, a fost capabilă să câştige pe Old Trafford şi doar cei care nu o cunosc pot subestima această echipă. A pierdut câţiva jucători în perioada de mercato, dar rămâne o formaţie periculoasă. Noi nu vom comite această greşeală: am pregătit meciul în cele mai mici detalii şi vom ieşi pe teren concentraţi la maxim pentru că întâlnim un adversar periculos“, a declarat tehnicianul echipei milaneze.

Stramaccioni a precizat că românul Cristian Chivu nu va evolua în această partidă, deoarece nu este complet refăcut în urma unei accidentări.


Kapetanos, absent!

Din păcate, Paulo Sergio nu se poate baza pentru meciul din această seară pe Pantelis Kapetanos, atacantul grec nefiind recuperat după accidentarea suferită în meciul amical cu Malaga 2.

Lotul și staff-ul CFR-ului se află la Milano încă de duminică. Clujenii au mers în Italia direct din cantonamentul de la Marbella, urmând să se întoarcă în țară după meci.


Meciul Internazionale Milano - CFR Cluj, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

 

abonare newsletter