Sport

TENIS: Horia Tecău, încântat de atmosfera de la Cluj. Vezi ce le-a spus clujenilor

<p><strong> </strong></p> <p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/05/horia tecau.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tenismanul Horia Tecău s-a arătat încântat de atmosfera creată de fanii clujeni la meciurile din week-end din Cupa Davis şi le-a mulţumit într-un fel original, invitându-i să-l încurajeze şi la turneele sale. </strong></p>

 


Componenţii echipei României de Cupa Davis au mulţumit în mai multe rânduri fanilor aflaţi în Sala "Horia Demian" din Cluj pe parcursul meciurilor din Cupa Davis, cu Danemarca. Tricolorii s-au impus cu 5-0 şi au avut parte, mai ales sâmbătă, la meciul de dublu, de o atmosferă excelentă creată de împătimiţii tenisului din Cluj.

La doar o zi după încheierea meciurilor, Horia Tecău a găsit o metodă inedită de a complimenta suporterii de la Cluj. "E uşor de jucat cu aşa un public în spate! Ce program aveţi anul ăsta? Nu vreţi să mergeţi cu mine la turnee?", a fost mesajul postat de Tecău pe o reţea de socializare. Răspunsurile fanilor nu au întârziat, aceştia mulţumindu-i pentru mesaj şi arătându-se încântaţi de invitaţie.


Horia Tecău se află în Croaţia, unde va juca împreună cu fostul său partener tradiţional de dublu, Robert Lindstedt, la turneul de la Zagreb, cu premii în valoare de 410.000 de dolari. În primul meci, perechea Tecău-Lindstedt se va duela cu cea formată din Marcos Baghdatis-Mikhail Iujnîi. Dacă va câştiga, Tecău s-ar putea întâlni în turul următorul chiar cu partenerul de dublu din Cupa Davis, Florin Mergea, care face pereche cu Philipp Marx.

Ultimele Stiri
abonare newsletter