Sport

Final Four-ul Cupei României se va ține la Timișoara

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/04/cristescu mircea.jpg" border="0" align="right" />Astăzi a avut loc la sediul Federației Române de baschet ședința de acordare a organizării Turnel Final al Cupei României 2012 – 2013, prin licitație, câștigată de BC Timișoara. </strong>


La licitație au participat trei din cele patru echipe calificate, „U“ Mobitelco BT Cluj, BC Timișoara, CSU Asesoft Ploiești, absentând reprezentanții de la Gaz Metan Mediaș. În urma licitației, s-a desemnat ca organizator echipa BC Timișoara.
Astfel, câștigătoarea Cupei României se va stabili în urma unui turneu care se va disputa în perioada 6-7 aprilie la sala „Constantin Jude“ din Timișoara.
„Din păcate, nu am reușit să aducem la Cluj Turneul Final al Cupei României. Ne-am fi dorit acest lucru, am licitat până la 100.000 de lei, iar Timișoara a plusat la 101.000 lei. Nu am putut merge mai departe. Pe lângă aceste cheltuieli, mai era nevoie de încă 50.000 de lei pentru organizare. Îmi pare rău pentru fanii noștri, ne-am fi dorit foarte mult să organizăm la Cluj Final Four-ul, dar nu am putut“, a spus Mircea Cristescu, președintele „U“ Mobitelco, pe site-ul oficial al clubului clujean.
În semifinale, „U“ Mobitelco va juca împotriva campioanei CSU Asesoft Ploiești, iar BC Timișoara împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Câștigătoarele vor juca în finala mare, iar pierzătoarele în finala mică.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter