Sport

Piţurcă: "Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile"

<p><strong><img src="documente/stories/09_septembrie/06_ziua/08-victor piturca td 149.jpg" border="0" align="left" />Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 1-4, că nu poate să le reproşeze elevilor săi decât golurile şi a subliniat că pentru el nu contează rezultatul.</strong>

"Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile. Am jucat cu o echipă nouă, în timp ce adversarii se cunoşteau între ei. Unii dintre jucători mi-au plăcut, dar nu vreau să dau nume. Pentru mine nu contează rezultatul, poate doar pentru jucători. Poate ei sunt dezamăgiţi acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar în repriza a doua am ratat două ocazii mari. Dacă marcam, puteam să reducem diferenţa. Suporterii au fost dezamăgiţi. E o perioadă grea, am făcut trei antrenamente pe zi şi asta se va vedea în campionat", a spus Piţurcă.
Selectinerul a explicat şi absenţele lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Mutu din lotul pentru meciul următor al României, cu Australia: "Lobonţ nu a apărat deloc în ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali şi nu joacă constant".

Echipa naţională a României a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 4-1 (4-1), de selecţionata Poloniei, într-un meci amical disputat la Malaga. România are programat următorul meci amical, miercuri, tot la Malaga, cu naţionala Australiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter