Sport

Universitatea Cluj va disputa în continuare meciurile de pe teren propriu pe Cluj Arena

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/01/03 echipa universitatea cluj meci fotbal u-kuban_sc_016.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa Universitatea Cluj va continua să joace partidele de pe teren propriu din Liga I pe Cluj Arena, Consiliul Judeţean şi conducerea clubului ajungând, vineri, la un acord în această privinţă. </strong></p>

"Conducerile Consiliului Judeţean Cluj şi clubului de fotbal Universitatea Cluj au găsit o formulă de colaborare astfel încât echipa de suflet a oraşului să poată să-şi dispute meciurile din campionat pe stadionul Cluj Arena. Astfel, pe viitor, o cotă parte din banii obţinuţi pe biletele vândute de club pentru fiecare dintre meciurile viitoare, vor intra în conturile societăţii care administrează baza sportivă", se arată într-un comunicat al CJ Cluj.


La întâlnirea dintre cele două părţi au fost prezenţi preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, vicepreşedintele Istvan Vakar, preşedintele Consiliului de Administraţie al Cluj Arena, Radu Sporiş, preşedintele "U" Cluj, Ioan Mărginean şi noul antrenor al echipei ardelene, Ionel Ganea.

Horea Uioreanu a declarat că suporterii formaţiei "U" Cluj au acum garanţia că prin banii pe care îi plătesc pe biletele de intrare ajută echipa. "A fost o întâlnire necesară şi utilă pentru că am reuşit să găsim formula care permite echipei să joace în continuare pe Cluj Arena, plătind din datoriile acumulate. Am demonstrat că ne interesează soarta echipei, că vrem să joace pe noul stadion, după cum şi Ioan Mărginean a înţeles că datoriile trebuie achitate. În acelaşi timp, l-am asigurat pe noul antrenor de întreaga deschidere şi întregul nostru sprijin pentru a reuşi să îndeplinească obiectivele pe care şi le-a propus. Sunt convins că la meciurile viitoare stadionul va fi din nou plin deoarece acum, suporterii au garanţia că banii pe care îi dau pe bilete chiar ajută echipa", a afirmat Horea Uioreanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter