Sport

Grigoraș s-a întors la Oțelul

<p><strong>Tehnicianul Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi, el înlocuindu-l pe Viorel Tănase. Antrenorul care a mai pregătit în trecut formația de la malul Dunării va fi prezentat oficial vineri. </strong>

"Am încetat astăzi, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tănase, om căruia ţin să-i mulţumesc pentru perioada petrecută la cârma echipei de seniori. Totodată, vă anunţ oficial că noul tehnician al FC Oţelul Galaţi este Petre Grigoraş, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români. Prezentarea oficială a domnului Grigoraş va avea loc vineri, la o oră pe care o vom anunţa în timp util. De asemenea, tot vineri veţi afla şi alte surprize în lotul de jucători care va fi deplasat în Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial şi semnat de directorul general al Oţelului, Narcis Răducan.

Petre Grigoraş a mai antrenat echipa Oţelul în perioada 2006-2009, iar în această lună a plecat de la Pandurii Târgu Jiu, unde ocupase funcţia de antrenor din 2010.

Ultimele Stiri
abonare newsletter