Sport

Adrian Cristea a ajuns la Standard Liege!

<p><strong><img src="documente/stories/adrian-cristea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Mijlocaşul român Adrian Cristea, de la Petrolul Ploiești, fost la Universitatea Cluj, a fost împrumutat de clubul ploieștean la gruparea belgiană Standard Liege. </strong>


Cristea a fost împrumutat de Petrolul Ploieşti pe o perioadă de şase luni la formaţia belgiană Standard Liege, pregătită de Mircea Rednic, care are şi opţiunea de a-l transfera definitiv pe jucătorul român, la finalul acestui sezon.
Adrian Cristea devine astfel ultimul jucător român transferat la Standard, dintr-o listă destul de lungă, care îi mai cuprinde pe Mircea Rednic, Liviu Ciobotariu, Tibor Selymes, Marius Niculae, Bogdan Stelea, Gheorghe Butoiu şi Gicu Grozav. Cristea îl va regăsi la Standard pe ivorianul Zie Diabate, fostul său coechipier de la Dinamo.
„Prințul“ a declarat că este încrezător în şansa lui la Standard Liege, într-un scurt interviu acordat site-ului clubului belgian de fotbal. „Mă numesc Adrian Cristea, sunt mijlocaş şi am 29 de ani. Sunt foarte fericit şi mândru că sunt la Standard. Îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic, am lucrat cu el la Dinamo Bucureşti şi la Petrolul. Sper să realizez lucruri frumoase cu el la Standard. Sunt foarte încrezător, sunt gata să demonstrez că sunt un bun jucător şi că pot ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele. Normal că am auzit de Standard Liege şi de performanţele sale în Europa. Încă nu vorbesc franceza, dar sper să o învăţ cât mai repede pentru a putea comunica mai bine cu colegii mei“, a declarat Cristea în limba engleză.
Adrian Cristea a mai jucat de-a lungul carierei la formațiile Poli Iași, Dinamo, „U“ Cluj și Petrolul. „Prințul“ a îmbrăcat de 9 ori și tricoul echipei naționale, dar nu a înscris nici un gol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter