Sport

Derby la baschet: „U“ Mobitelco – BC Timișoara

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/24/25 u mobi tm.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT va juca astăzi în campionat cu BC Timișoara, o partidă din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A. </strong>


Baschetbaliștii clujeni vor încearca astăzi să obțină cea de a cincea victorie consecutivă în campionat, în meciul de pe teren propriu cu formația bănățeană.

Niksa Bavcevic, antrenorul de la „U“ Mobitelco, a declarat înainte de partida cu BC Timișoara că se așteaptă ca partida din această seară să fie una spectaculoasă. „Timisoara are o victorie în plus față de noi. Fiecare echipă este conștientă de miza meciului și cred că este un motiv în plus să avem spectacol în sală. Cred că fanii din Cluj vor avea ocazia să vadă un meci de calitate. În ultimele luni, jocul nostru este mult mai bun, cred că am arătat că avem potențial mare, dar acest lucru nu înseamnă nimic, trebuie să confirmăm acest lucru pe teren. Fiecare meci este foarte important pentru noi, mai ales meciurile de acasă. Timișoara a schimbat câțiva jucători, știu că nu va juca Căpușan, nu știm care dintre jucătorii străini vor evolua. Față de partida tur, Păltinișanu nu mai este în lot, antrenorul s-a schimbat. Mâine avem nevoie de un meci bun, de o echipă la un bun nivel fizic și mental“, a spus croatul care se ocupă de pregătirea formației clujene.

Srdjan Jovanovic: „Cluj e cea mai bună din România“

Srdjan Jovanovic, antrenorul formației BC Timișoara, a declarat înainte de deplasarea la Cluj, că „U“ Mobitelco este cea mai bună formație din Divizia A, iar elevii săi nu vor avea un meci ușor. „Universitatea Cluj este, după părerea mea, cea mai bună formație din România, în acest moment. Spun asta deoarece posedă jucători foarte buni, luați individual, au avut rezultate convingătoare în ultima vreme și, în plus, au și un staff tehnic foarte valoros. Şi ei au schimbat o parte a lotului faţă de tur, dar nucleul, ceea ce reprezintă motorul echipei, a rămas. Cu siguranță, nu ne va fi deloc ușor“, a spus tehnicianul bănățenilor.
Niksa Bavcevic i-a răspuns omologului său de la Timișoara, precizând că în campionat sunt mai multe echipe valoroase. „Îi mulțumesc antrenorului de la Timișoara pentru complimentul pe care l-a făcut echipei noastre. Nu cred că suntem cea mai bună echipă din campionat, suntem doar una dintre cele mai bune. Cea mai bună echipă va fi cea care va câștiga campionatul, iar acest lucru îl vom ști abia peste câteva luni“, a spus Bavcevic.
Partida dintre „U“ Mobitelco BT și BC Timișoara se va disputa astăzi, de la ora 20 la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 2. Clujenii au câștigat meciul tur cu 89-79.

Ultimele Stiri
abonare newsletter