Sport

5 transferuri la Universitatea – baschet feminin

<p><strong>Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a legitimat cinci sportive, printre care și o englezoaică.

Georgia Louise Jones, în vârstă de 22 de ani a ajuns a început deja pregătirea alături de „studente“. Englezoaica este conducătoare de joc, are 1.72 m și a evoluat cu reprezentativa Angliei la Campionatul European U-18, desfășurat la Timișoara, în 2010.


Celelalte nou-venit în lotul Universității sunt: Iulia Reileanu, 17 ani, de la CSM Târgoviște, Georgiana Plavitiu, 20 ani, de la Olimpia Brașov, Mihalea Maxim și Oana Budai, ambele junioare de la MC Sport Cluj.

„Am avut noroc cu transferul englezoaicei, este o jucătoare cu viziune, deja s-a integrat în lotul echipei și atmosfera s-a schimbat. Fiind conducător de joc, sper la o evoluție și de ce nu, la o schimbare a stilului de joc. Acum sperăm ca și celelalte fete să se adapteze, să formăm o echipă competitivă“, a declarat Cornel Săftescu, managerul echipei de baschet feminin.


Universitatea Cluj va evolua in cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A in fieful echipei CSM Satu Mare. Jocul este programat sambata, 19 ianuarie 2013, de la ora 18:00.

abonare newsletter