Sport

Guardiola va pregăti pe Bayern!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/16/17 guardiola.jpg" border="0" align="left" />Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregătit nicio echipă după ce a plecat în vară de la FC Barcelona, va antrena formaţia Bayern Munchen din sezonul viitor, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării germane.</strong>



Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei. „Suntem fericiţi că am reuşit să-l convingem pe Guardiola, care a fost contactat de mai multe cluburi de prestigiu. Guardiola este unul dintre cei mai de succes antrenori din lume şi sperăm ca împreună să facem lucruri importante. Aşteptăm cu nerăbdare să-şi înceapă munca la 31 iulie“, a declarat Karl-Heinz Rumenigge, preşedintele Consiului de Administraţiei al clubului Bayern Munchen.
„Contractul lui Jupp Heynckes se încheie la finalul sezonului şi am vrut să aducem un antrenor de valoare în locul lui. Primul la care ne-am gândit a fost Josep Guardiola şi suntem încântaţi că a acceptat oferta noastră“, a spus preşedintele bavarezilor, Uli Hoennes.
Josep Guardiola, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat un an sabatic după ce a părăsit pe FC Barcelona, în vara trecută. Presa internaţională a scris că tehnicianul spaniol a mai discutat despre revenirea sa în activitate cu oficiali de la Manchester City, Manchester United şi Chelsea Londra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter