Sport

CFR Cluj, CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ din România în clasamentul pe 2012. IFFHS o plasează la EGALITATE cu Lazio Roma

<p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/cfr-amicale.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa CFR Cluj a urcat 11 poziţii şi ocupă locul 31, cu 190 de puncte, în clasamentul pe anul 2012 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie. </span></strong></p>

 


CFR Cluj se află la egalitate cu formaţiile Lazio Roma (Italia) şi Ulsan Hyundai (Coreea de Sud).


Următoarea echipă română din clasament este Steaua Bucureşti, care ocupă locul 48, în coborâre de pe 41, cu 172 de puncte, la egalitate cu formaţiile Club Sport Emelec Guayaquil (Ecuador) şi Girondins Bordeaux (Franţa).


Rapid Bucureşti a coborât în clasament de pe 93 pe 121, cu 112 puncte, la egalitate cu echipa Chelsea Berekum (Ghana).


FC Vaslui a înregistrat o coborâre de pe 137 pe 160, cu 99 de puncte, la egalitate cu Sporting Cristal Lima (Peru) şi Al-Ahly Cairo (Egipt).


Dinamo Bucureşti a coborât de pe locul 183 pe 217, cu 84 de puncte, la egalitate cu Slaven Belupo Koprivnica (Croaţia), Stoke City (Anglia), Estudiantes La Plata (Argentina), Real Mallorca (Spania) şi Club Tijuana (Mexic).

Petrolul Ploieşti a urcat de pe locul 326 pe 313, cu 73 de puncte, la egalitate cu FC Aberdeen (Scoţia), UNAM Ciuda de Mexico (Mexic), SK Tirana (Albania), Sivasspor (Turcia), F91 Dudelange (Luxemburg) şi FK Senica (Slovacia).

Echipa Astra Giurgiu a urcat de pe locul 426 pe 338, cu 70 de puncte, la egalitate cu formaţiile Rayo Vallecano (Spania), FC Lorient (Franţa), Wigan Athletic (Anglia), Portuguesa Sao Paulo (Brazilia), Ponte Preta Campinas (Brazilia), Argentinos Juniors (Argentina), SV Ried (Austria), Comunicaciones Guatemala City (Guatemala) şi Metalurgist Rustavi (Georgia).

Concordia Chiajna a coborât nouă poziţii şi se află pe locul 377, cu 65,5 puncte, la egalitate cu echipele ASEC Mimosas Abidjan (Coasta de Fildeş), Kazma SC (Kuwait), FK Jablonec (Cehia) şi Club Africain (Tunisia).

Formaţia Oţelul Galaţi a coborât de pe locul 368 pe 393, cu 64 de puncte, fiind la egalitate cu echipele FH Hafnafjordur (Islanda), MyPa Anjalankoski (Finlanda), FC Nurnberg (Germania), Crusaders FC (Irlanda de Nord) şi FK Zestafoni (Georgia).

Ultimele Stiri
abonare newsletter