Sport

Dragormir îl sfătuiește pe Marica să meargă în Italia

<p><strong>Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe atacantul Ciprian Marica (Shalke 04), să plece din campionatul Germaniei şi să se transfere la o formaţie din Italia unde cu siguranţă „va face carieră“.</strong>



„Şi eu în locul lui Marica aş pleca de la nemţi. E greu să joci la ei. Trebuie să ai turaţia lui Dorinel Munteanu, să fugi să nu te mai opreşti, altfel nu. Lui Marica i se potriveşte mai mult fotbalul italian. Face carieră dacă pleacă în Italia“, a spus Dragomir comentând informaţiile apărute în presa italiană, conform cărora jucătorul român are oferte de transfer de la cluburile US Palermo şi FC Parma.
Dumitru Dragomir i-a urat „La Mulţi Ani“ atacantului Adrian Mutu, care astăzi împlineşte 34 de ani, şi i-a transmis să nu se retragă de la echipa naţională. „La Mulţi Ani lui Mutu, să fie sănătos. Fraier o fi de se retrage. Dacă se retrage de la naţională eu nu mai am nici un respect faţă de el. Să tragă cât poate de el. El mai poate ajuta naţionala pentru Brazilia, dar pentru cealaltă campanie nu cred“, a afirmat Dragomir.

Ultimele Stiri
abonare newsletter