Sport

Dragomir: „AFAN a propus un contract inacceptabil“

<p><strong><img src="documente/stories/mitica_dragomir21.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că AFAN a propus un contract cadru jucător-club pe care conducerile grupărilor din Liga 1 în consideră „inacceptabil“.</strong>



Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a precitzat că forul pe care îl conduce va da un răspuns privind propunerea sindicatului fotbaliştilor după întrunirea Comitetului Executiv al ligii. „Anul 2013 a început în fotbal cu scandal. Pentru că AFAN-ul (Asociația Fotbaliștilor amatori și non-amatori) ne-a trimis prin federaţie un simulacru de contract între jucători şi cluburi. Şi cluburile ne trimit acum hârtii peste hârtii, ne dau telefoane şi spun că aşa ceva este inacceptabil. Am spus să convocăm imediat Comitetul Ligii şi să punem în discuţie problema, iar apoi să mergem cu un răspuns la FRF“, a spus Dragomir.
Preşedintele Ligii susţine că un asemenea contract cadru nu există în nicio altă ţară europeană, dar a refuzat să ofere detalii în ceea ce priveşte conţinutul acestuia. „Asemenea contracte nu se mai fac în nici o ţară din Europa. Nu pot să spun ce conţine contractul decât după şedinţa Comitetului Executiv al Ligii. Nu ştiu ce se acceptă şi ce nu şi de aceea nu pot să spun“, a precizat Dumitru Dragomir.

abonare newsletter