Sport

RMGC este partener oficial al CFR Cluj

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/03_ziua/dragos-tanase.jpg" border="0" alt="Directorul general al RMGC, Dragoş Tănase" title="Foto Radu Pădurean" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Compania minieră Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a devenit, începând de miercuri, partener oficial al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj.</p>

Parteneriatul dintre cele două părţi a fost semnat de directorul general al RMGC, Dragoş Tănase (foto), şi de preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Dragoş Tănase a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că parteneriatul cu CFR face parte din politica de implicare socială a RMGC, companie care sprijină performanţa.

'RMGC sprijină în mod constant performanţa, iar atunci când ea se împleteşte cu tradiţia, aşa cum se întâmplă în acest sport, dorinţa noastră de implicare este cu atât mai mare. Am găsit în CFR Cluj o echipă puternică şi foarte unită, mândră de istoria sa, condusă profesionist şi cu viziune', a menţionat Dragoş Tănase.

Iuliu Mureşan a declarat că asocierea clubului său cu 'un nou nume rezonant' confirmă încă o dată că CFR Cluj este brand puternic.

'Suntem foarte onoraţi că RMGC se alătură grupului de firme care susţin fenomenul CFR 1907 Cluj', a menţionat Iuliu Mureşan.

El a explicat, pentru AGERPRES, că CFR Cluj va primi bani în schimbul reclamei pe stadion, dar niciuna dintre părţi n-a dorit să precizeze suma cu care RMGC va sprijini clubul clujean. Reclama pentru RMGC va fi făcută doar pe stadion, nu şi pe tricourile jucătorilor.

Contractul este încheiat pe un an, cu posibilitatea de prelungire.

Ultimele Stiri
abonare newsletter