Sport

Suporterii Universității doresc să se clarifice situația clubului

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/18/sc_ cfr - u 002.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Asociația „Șepcile roșii 1919“ (a suporterilor Universității Cluj) a emis un comunicat în care solicită autorităților locale și oamenilor de afaceri din Cluj să se implice în „clarificarea situaţiei juridice, financiare şi economice a clubului şi în salvarea acestuia de la faliment“.</strong>



Ucluj.ro, site-ul oficial al suporterilor Universității Cluj, a publicat un comunicat al Asociației „Șepcile roșii“, în care se solicită ajutorul și implicarea comunității locale pentru salvarea clubului de la faliment și de la intrarea în insolvență.  

„1. Cerem clarificarea în regim de urgenţă a problemelor grave ale clubului, fapt care nu se poate realiza atâta vreme cât acţionarul majoritar Ioan Mărginean absentează repetat de la Adunările Generale ale Acţionarilor.

2. Solicităm o implicare activă şi eficientă a autorităţilor locale şi judeţene. Facem referire directă la Primăria Cluj-Napoca, reprezentată de primarul Emil Boc, la Consiliul Local Cluj–Napoca, precum şi la Consiliul Judetean Cluj, reprezentat prin preşedintele acestuia, Horea Uioreanu.
(…)
4. Aşteptăm implicarea oamenilor de afaceri ce îşi realizează profiturile în comunitatea oraşului nostru.
Asociaţia „SEPCILE ROSII 1919” face din nou un APEL tuturor celor menţionaţi mai sus pentru a se implica în clarificarea situaţiei juridice, financiare şi economice a clubului şi în salvarea acestuia de la faliment“.

Comunicatul integral poate fi citit la adresa http://www.ucluj.ro/stiri/comunicatul-asociatiei-sepcile-rosii-i5863.html .

Ultimele Stiri
abonare newsletter