Sport

Corina Căprioriu, cea mai bună „studentă“

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/11/corinacaprioriu.jpg" border="0" align="left" />CS Universitatea Cluj a întocmit topul celor mai buni sportivi din anul 2012, legitimați la gruparea de pe Someș. </strong></p>


Universitatea Cluj este singurul club studențesc din România a cărui sportivi au câștigat o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra.

Corina Căprioriu a fost desemnată sportiva anului 2012 la Clubul Sportiv Universitatea Cluj. Clujeanca a ajuns în finala categoriei 57 de kg la Jocurile Olimpice de la Londra, unde din păcate a fost învinsă de japoneza Kaori Matsumoto. Important este însă că a câștigat medalia de argint, pentru club, oraș și pentru România. „Este o mare onoare şi mândrie pentru noi să avem o medaliată olimpică în acest an. Rezultatele din 2012 la nivelul întregului club au fost foarte bune, din cele 26 de cluburi universitare din ţară ne aflăm pe primul loc. Deasemnea, suntem singurul club universitar cu echipă în Liga Campionilor, U Jolidon la handbal feminin“, a declarat directorul executiv Ovidiu Vasu, marţi, în cadrul conferinţei de presă de final de an.

Top 10 sportivi CS Universitatea Cluj -2012

1. Corina Căprioriu    judo    100 p
2. Mihaela Ani-Senocico    handbal    75 p
3. Loredana Ohâi    judo    72 p
4. Mihaela Tivadar    handbal     65 p
5. Judith Nagy     atletism    48 p
6. Sebastian Văsuț    culturism    46 p
7. Cristian Berciu    culturism    43 p
8. Beatrice Puiu    atletism    36 p
9. Ștefania Dobre    judo    33 p
10. Mihaela Prunduș    atletism 16 p


 

abonare newsletter