Sport

Etapa a 20-a se joacă în 2013!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/11/lpf_logo.jpg" border="0" align="right" />Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat marţi, că etapa a 20-a a Ligii 1 nu se va mai disputa în acest an.</strong>


Etapa a 20-a a Ligii 1 ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul acetei săptămâni. Universitatea Cluj ar fi trebuit să primească vineri vizita Stelei, iar CFR ar fi jucat duminică în deplasare la FC Vaslui.
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a spus însă că încă nu s-a găsit o dată liberă în 2013 pentru etapa a 20-a. „Campionatul s-a amânat. În urma cererii a 12 cluburi din Liga 1, LPF a făcut o cerere către FRF pentru amânarea etapei a 20-a. Comitetul de Urgenţă al FRF a decis amânarea. Nu ştiu când se va juca, încă nu s-a găsit o dată liberă“, a spus Dragomir.
Acesta a mai afirmat că sunt două soluţii pentru disputarea etapei a 20-a. „Căutăm dată şi nu găsim. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămâni“, a precizat Dragomir.


Ultimele Stiri
abonare newsletter