Sport

Sergio: "CFR merita să câştige"

<p><strong>Paulo Sergio, antrenorul celor de la CFR, a declarat după meciul cu Gaz Metan că echipa sa ar fi treubuit să câştige meciul, dar elevii săi au fost lipsiţi de prospeţime pe final de partidă.</strong>

“Am avut mai multe oportunități, o bună circulație a balonului, pase bune, dar finalul meciului a fost foarte greu. În ultimele 15 minute n-am avut prospețime care să ne facă să tranşăm meciul în favoarea noastră. Cred că trebuia să câștigăm, nu sunt fericit cu acest egal. Întotdeauna vrem să învingem, pentru că jucătorii muncesc foarte mult", a spus Sergio, la Digi Sport, imediat după încheierea partidei de la Mediaş.
Tehnicianul din Gruia a mai declarat că a folosit mai multe reserve pentru a nu obosi titularii înaintea partidei din Liga Campionilor cu Manchester United. "Avem un meci foarte important miercuri cu Manchester United și am luat decizia să folosesc din primul minut o echipă fără prea mulți titulari. Suntem persoane pozitive, sper să obținem un punct în Anglia. Ştim că avem o misiune foarte foarte grea, dar sper să obţinem un rezultat bun acolo", a mai spus Sergio.
În urma remizei de la Mediaş, CFR a rămas momentan pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, iar Gaz Metan pe locul 12.

Ultimele Stiri
abonare newsletter