Sport

Suporteri sancţionaţi după meciul de fotbal Universitatea - CFR

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/22/cfr-ucluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 3925 lei.</strong>

În urma desfăşurării meciului de fotbal din data de 24 septembrie a.c. dintre echipele „F.C. Universitatea Cluj” şi „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca”, din cadrul Ligii I, ediţia 2012-2013, pe stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale.

Trei tineri au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 100 lei pentru  consumarea de băuturi alcoolice pe timpul deplasării spre stadionul Cluj Arena. Alţi 2 tineri au fost amendaţi cu 1500 lei şi nu mai pot intra la niciun meci de fotbal timp de un an. Cei doi, pe timpul deplasării organizate a suporterilor echipei Universitatea Cluj din Piaţa Unirii spre stadionul Cluj Arena, a părăsit grupul, nu au respectat indicaţiile acordate de jandarmi şi le-au adresat injurii jandarmilor.


Alte 5 sancţiuni cuprinse între 75 şi 400 de lei au fost aplicate  pentru adresarea de injurii şi cuvinte jignitoare personalului firmei de pază şi suporterilor oaspeţi.

De asemenea, pentru două persoane în vârstă de 19 şi respectiv 22 de ani au fost întocmite actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere şi folosire în incinta arenei sportive de articole pirotehnice, indiferent de categorie”.

abonare newsletter