Sport

Deplasare lungă pentru baschetbalişti

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/18/mobi giurgiu site.jpg" border="0" align="right" />“U” Mobitelco BT va juca luni seară în deplasare cu CSS Giurgiu, într-o partidă din cadrul etapei a opta a Diviziei A. </strong>



Baschetbaliştii clujeni vor juca luni seara în deplasare la CSS Giurgiu, echipa clasată pe locul 12. Elevii lui Niksa Bavcevic au coborât până pe locul 10, după ce a pierdut meciurile cu CSU Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş. “Studenţii” şi-au revenit însă şi au învins în etapa a şaptea formaţia Timba Timişoara, iar acum îşi doresc un success şi în deplasarea de la malul Dunării.
Dorin Pintea, antrenorul secund de la “U” Mobitelco, a declarat înaintea de plecarea spre Giurgiu că partida are o importanţă deosebită pentru clujeni.  "Este un meci important pentru noi, trebuie să învingem pentru a rămâne în primele echipe în clasament. Echipa din Giurgiu se bazează mult pe viteză şi forţă. Cu siguranţă nu ne aşteaptă un meci uşor, dar  suntem încrezători în forţele noastre".
Jucătorul Hristo Nikolov îşi doreşte un success la Giurgiu pentru a răzbuna eliminarea din Cupa României. "Împotriva echipei din Giurgiu am suferit prima înfrângere în meciurile oficiale, în Cupa României. Va fi un meci difcil, însă suntem pregătiţi pentru această partidă. Avem respect pentru adversar, dar vrem să învingem luni", a spus Nikolov.
Meciul dintre CSS Giurgiu şi “U” Mobitelco Cluj se va disputa luni, de la ora 19 şi va fi transmisă în direct de DigiSport. Echipa clujeană a jucat şapte meciuri în această ediţie de campionat şi a obţinut 5 victorii, fiind învinsă de două ori. Giurgiuvenii au jucat tot 7 meciuri, dar au doar trei victorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter