monitorulcj.ro Menu

Sport

M. M. Stoica: „Am fost condamnat pentru o faptă inexistentă”

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a comentat pe pagina sa de Facebook sentinţa dictată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor, afirmând că a fost condamnat pentru o faptă care nu există, dar speră că eroarea va fi îndreptată, chiar dacă trăieşte în România.

„Azi am aflat că până şi în meciul vieţii te pot dezavantaja arbitrii. Din neatenţie, din rea-voinţă, asta vom afla curând, dar pentru mine nu conteaza la ora asta. Contează că am primit mii de mesaje de încurajare, iar aceste gesturi din inimă sunt extrem de importante pentru un om care primeşte o astfel de veste. Contează că, fiind condamnat pentru o faptă care nu există, nu-ţi poţi pierde speranţa ca această eroare nu va fi îndreptată, chiar dacă traieşti în România. Contează că am descoperit cât de slabi sunt cei care sărbătoresc decizia luată de o instituţie care-şi pierde zilnic credibilitatea. Nu vă bucuraţi prea devreme, aşa cum aţi făcut-o când aţi crezut că Steaua 2012 mai poate fi oprită. Obişnuiţi-vă cu gândul că vă veţi uita în sus spre noi mult timp de acum încolo!”, a postat Stoica, pe contul său de Facebook.

Managerul general al FC Steaua, Mihai (zis și „M. M.”) Stoica, fost oficial al clubului Oţelul Galaţi, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare şi trei ani interzicere a unor drepturi, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în Dosarul Transferurilor.