Sport

„U“ Jolidon a pierdut la Koprivnica

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/04/koprivnica u jol.jpg" border="0" align="right" />Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon Cluj, a fost învinsă duminică seara de Podravka Koprivnica, cu scorul de 21-28, într-un meci din Liga Campionilor. </strong>

Clujencele au început excelent, deschizând scorul în faţa unei săli croate arhipline, care a asistat şi la parade excelente ale portarilor Zderici şi Petroczi. În minutul 11, tabela arăta egalitatea, 3-3, ardelencele fiind agresive în apărare. Croatele au preluat conducerea, 12-7 (min. 23), iar la pauză aveau de asemenea avantaj, 16-13.
Meciul a continuat cu aceeaşi încrâncere şi în repriza secundă, croatele luptând să-şi apere un avantaj fragil, 17-16 (min. 35), şi cu „U“ Jolidon încăpăţânată să nu cedeze. Podravka a reuşit să se detaşeze la patru goluri, 23-19 (min. 46), „U“ Jolidon a intrat la time-out, în care ardelcencelor nu le-a fost „uşor“, antrenorul Covaciu ţipând la jucătoarele sale, exasperat din cauza greselilor în apărare. Până la final nu s-a mai schimbat însă nimic, croatele şi-au continuat drumul spre victorie, pe fondul unui joc motivat al echipei clujene, dar fără consistenţa necesară la acest nivel.
Pentru „U“ Jolidon au marcat: Tivadar 6 goluri, Dincă 5 g, Ani-Senocico 4 g, Chintoan și Paraschiv câte 2 g, Florea și Vădineanu câte un gol.
În primele trei meciuri, clujencele au cedat în faţa celor de la Krim Ljubljana 27-28, Gyor ETO 20-25 şi Podravka 19-20 şi ocupă ultimul loc în grupa B, cu 0 puncte. Gyor ETO este calificată matematic în grupele principale, cu 8 puncte, neînvinsă, fiind urmată în clasament de Podravka 6 puncte şi Krim 2. „U“ Jolidon mai are de disputat două partide în grupa B, pe teren propriu, cu Krim (11 noiembrie) şi, în deplasare, cu Gyor ETO (17 noiembrie).

Foto: http://www.hrsport.net

Ultimele Stiri
abonare newsletter