Sport

Debut reușit pentru Sergio! CFR a zdrobit pe FC Brașov

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/04/cfr m 3.jpg" border="0" align="left" />Campioana României a învins cu 5-0 formația FC Brașov, întru-un meci din cadrul etapei a 14-a a Ligii 1.</strong></p>

Golurile au fost marcate de Kapetanos (minutul 13), Mureşan (min.55), Cadu (min.66, penalti), Rui Pedro (min.69) și Aguirregaray (min.82).

Kapetanos a deschis scorul împingând în plasă mingea de pe linia porţii, după o centrare a lui Luis Alberto, urmată de o reluare a lui Mureşan. După pauză, același Mureşan a majorat diferența cu o lovitură cu capul din aproximativ şapte metri, după o centrare din corner a lui Valente. Cadu a transformat un penalti acordat de centralul Lucian Rusandu pentru o intervenţie a lui Taborda la Kapetanos, iar scorul a ajuns 3-0. După numai trei minute Rui Pedro a majorat din nou diferența, cu o lovitură de cap, iar Aguinrregaray a închis tabela cu un șut de la 18 m, în minutul 82.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Alberto (Aguirregaray '76), G. Mureşan - D. Valente (Deac '74), Bastos (Rui Pedro '25), Camora - Kapetanos.
FC Braşov: Taborda - Străuţ, Fl. Lazăr (Potecu '86), Machado, Cr. Ionescu - Mateiu, Velayos - Popa, Viveiros (Brata '68), Buga - Păun (Hadnagy '78).
Cartonaşe galbene: Luis Alberto '15, Camora '90+3 / Taborda '64, Păun '75, Popa '88
Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Cristian Nica, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Florin Marcu (rezervă0
Observatori: Constantin Miclea, Rodion Cămătaru.

 

abonare newsletter