Sport

"U" a pierdut şi cu Dinamo

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/22/u dinamo 12.jpg" border="0" align="right" />Universitatea Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo Bucureşti, 1-2, într-un meci din cadrul etapei a noua a Ligii 1.Arbitrajul lui Teo Crăciunescu a fost lamentabil!</strong></p>

"Studenţii" au deschis scorul din penalty, în minutul 8. Crăciunescu a acordat lovitură de la 11 m după ce Vasile Gheorghe a căzut în preajma lui Pulhac, iar Viorel Dinua transformat în gol penalty-ul. Câteva minute mai târziu a venit rândul oaspeţilor să primească un cadou. Dănciulescu s-a aruncat pe jos încareul clujenilor, iar Crăciunescu a arătat din nou punctul cu var, la fel de injust şi de inutil ca şi prima dată. "Corbul" a înscris de la 11 m şi a egalat situaţia pe tabela de marcaj.

 


În repriza secundă, arbitrii au ieşit din nou la rampă. Dinamo a marcat golul doi prin Curtean, însă acesta a fost servit de Scutaru, care era într-o poziţie clară de off-side. Elevii lui Dulca nu au reuşit să se aproprie periculos de poarta dinamoviştilor, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, Universitatea Cluj - Dinamo 1-2.

Caseta tehnică


Universitatea Cluj: Balauru - Ciupe, Christou, Erico, V. Lupu - Pătraşcu, V. Gheorghe, Muzac (Cleiton '60), Dos Santos (Nicola '78) - V. Dinu, Drăghici (Popa '66).
Dinamo: Naumovski - Nica, Luchin, Dr. Grigore, Pulhac - C. Matei, C. Munteanu, Boubacar - Curtean (Filip '63), Ţucudean (Alexe '76), Dănciulescu.
Cartonaşe galbene: V. Dinu '50 / Boubacar '2, Pulhac '7, Nica '34.
Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Ovidiu Artene, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Cristian Balaj (rezervă).
Observatori: Sorin Boca, Bogdan Nicolae.

Foto: Cristi Cosma

Ultimele Stiri
abonare newsletter