Sport

„U“ Jolidon luptă acasă pentru Liga Campionilor!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/21/07 21 handbal lc.jpg" border="0" align="right" />Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon Cluj, găzduiește în acest weekend turneul de calificarea în grupele Ligii Campionilor. </strong>

Competiția se va desfășura sâmbătă și duminică la Sala Sporturilor „Horia Demian“. „Studentele“ vor juca în sâmbătă cu formația turcă Muratpașa, de la ora 17.20, partida fiind transmisă în direct de DigiSport. Dacă vor învinge, elevele lui Gheorghe Covaciu vor juca duminică, de la ora 17, cu câștigătoarea dintre RK Zajecar (Serbia) și Rostov na Don (Rusia), iar dacă vor pierde vor juca cu pierzătoarea.
„Ne dorim calificarea în Lica Campionilor, între cele mai bune echipe din lume, însă acest lucru nu va fi ușor de obținut, chiar dacă jucăm acasă. Sper ca fetele să fie în formă maximă, să ajungem în finală și să o câștigăm. Contăm pe sprijinul publicului și așteptăm cât mai mulți fani la sală“, a declarat antrenorul Florin Covaciu. Un bilet de acces costă 10 lei pe zi (permite accesul la două meciuri).   

Ultimele Stiri
abonare newsletter