Sport

Meci tare pe Cluj Arena: Universitatea - Dinamo

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/21/07 21 u dinamo.jpg" border="0" align="left" />Universitatea Cluj va primi sâmbătă seara vizita celor de la Dinamo. Meciul va conta pentru etapa a noua a Ligii 1. </strong>

După eșecul de luni cu Astra, „șepcile roșii“ vor încerca să se revanșeze în fața suporterilor în meciul cu „câinii roșii“.

Cluj Arena va găzdiu sâmbătă seara primul meci cu adevărat important din sezonul 2012-13. Universitatea Cluj va primi vizita celor de la Dinamo, într-un „derby al echipelor în suferință“. Echipa clujeană are dificultăți financiare și organizatorice după plecarea fostului finanțator Florian Walter la Petrolul Ploiești, iar bucureștenii au un start ratat de sezon, aflându-se abia pe locul opt în Liga 1, la opt puncte distanță de lider, peste acest lucru adăugându-se eliminarea prematură din Europa League, unde au fost depășiți de ucrainienii de la Metalist Harkov.
Ambele echipe au suferit înfrângeri pe teren propriu în ultima etapă. Dinamo a pierdut în Ștefan cel Mare în fața campioanei CFR, 0-1, iar Universitatea a fost învinsă pe Cluj Arena de Astra Giurgiu, 1-3.  „Studenții“ au avut o perioadă bună, de patru meciuri fără înfrângere, însă din păcate acest șir pozitiv a fost întrerupt de formația pregătită de Gheorghe Mulțescu. „Din păcate, am întrerupt seria de meciuri fără înfrângere. Am pierdut nemeritat, la 0-0 am avut ocazii, la 1-1 două singur cu portarul, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Sper să ne revenim sâmbătă, la meciul cu Dinamo“, a declarat Cristi Dulca după partida dintre „U“ Cluj și Astra Giurgiu.
Și dinamoviștii speră să-și spele în meciul cu „U“ păcatele din partidele precedente. „Cu Universitatea Cluj va fi un meci la fel de greu ca și până acum. Avem posibilitatea după o săptămână să reparăm ceea ce am greșit. Nu ne preocupă cine e pe primul loc, ne gândim doar la ce avem noi de făcut”, a declarat dinamovistul Dragoș Grigore pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.
Înaintea etapei a noua a Ligii 1, Universitatea Cluj se află pe locul 11 în clasament, cu
Meciul FC Universitatea Cluj – Dinamo București se va disputa sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 21.30 și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter