Sport

Victorie lejeră la Chiajna

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/04/08 fotbal u cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U” Cluj a învins fără probleme, duminică seară, în deplasare, scor 2-0, pe terenul Concordiei Chiajna.

 


Meci uşor pentru Universitatea Cluj la Chiajna. Poate pentru că 6 jucători din actualul lot pregătit de Cristi Dulca au evoluat în sezonul trecut pentru Concordia. Fostul jucător al ilfovenilor, Paulinho, a tăiat orice avânt al Chiajnei încă din prima repriză, reuşind dubla. Primul gol al brazilianului a venit în minutul 27: Paulinho s-a infiltrat pe lângă apărare, l-a driblat pe Ghionea în apropierea liniei de fund, trimiţând în forţă sub bară, din unghi, peste portarul Lepmets. Doar 3 minute mai târziu, acelaşi Paulinho a marcat din 5 metri, după ce Lepmets respinsese greşit un balon în faţă în urma unei faze fixe.

2-0 la pauză şi „U” a controlat cu lejeritate restul partidei, având numeroase ocazii de a mări diferenţa de scor. Victorie cu atât mai frumoasă cu cât, în ciuda perioadei de criză internă prin care trece, „U” Cluj a reuşit să obţină al treilea succes al sezonului, egalând-o, astfel, pe Dinamo în clasament. După 2-0 cu Chiajna, „şepcile roşii” se situează pe locul 6 în campionat.


Neînvinşi în ultimele 4 meciuri

„Sunt fericit pentru că ne aflăm la al patrulea joc în care nu pierdem. Chiar dacă am avut o săptămâmă foarte grea la Cluj, pentru că au fost atâtea evenimente, am reuşit să ne mobilizăm, să rămânem concentraţi pentru meciul care urma. Am făcut un joc foarte bun şi am câştigat”, a declarat antrenorul „studenţilor”, Cristi Dulca, pentru Dolce Sport. Acesta, alături de elevii săi, a purtat la începutul meciului un tricou negru pe care era inscripţionat „Clujul este casa noastră”, în semn de protest faţă de intenţia preşedintelui Anamaria Prodan de a muta Universitatea la Buzău.


 

Concordia Chiajna: Lepmets - V. Creţu, Ghionea, Belica, Zuluf - S. Paraschiv, Pană, Popovici, Serediuc (D. Stan '77) - V. Simion (Ciupitu '76), Wellington. Antrenor: Ilie Stan


Universitatea Cluj: Balauru - Krumov, Christou, Da Silva, E. Nicola - Paulinho (Năstăsie '64), V. Gheorghe, B. Pătraşcu (Szilagyi '83), Alex - V. Dinu (R. Iancu '59), Cleiton. Antrenor: Cristian Dulca

Cartonaşe galbene: Serediuc '74, Paraschiv '90+1 / Paulinho '35, Krumov '36, Da Silva '38, Balauru '90+2, Năstăsie '90+6


Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi George Neacşu. Rezervă a fost Adrian Paraschiv. Observatori au fost Costin Toma şi Nicolae Dobrescu.

abonare newsletter