Sport

Meci nebun în Gruia

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/04/08 04 cfr petrolul - sursa www.cfr1907.ro.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1 la pauză), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti. Prahovenii au condus cu 1-0 şi 2-1, în timp ce căpitanul Cadu a ratat un penalti la 1-1 şi a marcat un autogol în minutul 62.</strong>

CFR a părut obosită după duelul cu FC Basel, din Liga Campionilor. Petrolul a profitat şi a forţat încă de la început. În minutul 13, Bokila a scăpat singur cu Felguieras şi a marcat cu un şut de la colţul careului de 16 metri. Înainte de faza din care a marcat Bokila şi CFR înscrisese prin Sougou, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. CFR a restabilit egalitatea prin grecul Kapetanos, care a marcat în minutul 28 cel de-al şaselea său gol cu capul din acest sezon: a trimis precis din 6 metri, după o centrare excelentă de la Ivo Pinto.

Penalti ratat de CFR şi autogol


Repriza a doua a început în forţă, cu ocazii de ambele părţi. În minutul 59, Cadu a ratat un penalti, Hamutovski intervenind excelent, după ce Sougou a fost faultat în careu de Boudjemaa. Din păcate pentru clujeni, 3 minute mai târziu, Cadu nu a mai ratat poarta, deviind între propriile buturi centrarea lui Bokila. 2-1 pentru Petrolul şi pe final CFR a mizat complet pe cartea atacului. Mureşan a adus un punct CFR-ului prin şutul-centrare trimis din latura stângă în minutul 78, execuţie ce l-a păcălit pe Hamutovski.

Petrolul a avut mari probleme în ultimele minute, însă „feroviarii” nu au izbutit să marcheze golul de 3 puncte. S-a terminat 2-2, iar CFR s-au îndepărtat la 9 puncte de liderul Pandurii şi rămân pe poziţia a 7-a în clasament, imediat după „U” Cluj, cu doar 2 victorii în 7 etape disputate.


Andone nu dă vina pe Cadu

Antrenorul „feroviarilor”, Ioan Andone, a declarat în direct pentru Digi Sport că „nu am pierdut aceste puncte din cauza lui Cadu, dar e sigur că o să le regretăm. Avem mulţi jucători accidentaţi, cred că pe Sare îl recuperăm abia la sfârşitul lui noiembrie. Liviu Ganea va mai face un control medical în Germania. Ronny se va opera mâine şi vom vedea ce vor spune medicii, dar nu cred că va reveni în acest tur. Deac e şi el grav, s-au adunat multe accidentări, nimeni nu se aştepta la aşa ceva.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter