Sport

Baschetbaliștii joacă pentru bronz

<p><img src="documente/stories/2012/05_mai/16/08 16 mobi bronz.jpg" border="0" align="right" />„U“ Mobitelco BT va juca astăzi pentru medalia de bronz împotriva formației Gaz Metan Mediaș, de la ora 18.</p>

Campionii en-titre au pierdut primul meci, disputat sâmbătă în deplasare și au nevoie de un succes pentru a rămâne în cursa pentru locul 3.

Elevii lui Marcel Țenter au fost învinși în primul din cele trei meciuri pentru medaliile de bronz ale campionatului, 75-95, sâmbătă, la Mediaș. Clujenii aveau un avans de patru puncte după primul sfert, însă au avut o cădere în cel de al doilea, reușind să marcheze doar 4 puncte, în timp ce adversarii lor 27! Campionii au recuperat după pauză, reușind să câștige sfertul trei cu 30-15, însă gazdele s-au desprins din nou pe final, profitând și de accidentarea lui Kyndall Dykes și au câștigat la un scor confortabil, 95-75.


Marcel Țenter, antrenorul baschetbaliștilor clujeni, a declarat înaintea meciului din această seară că își dorește ca elevii săi să câștige această confruntare, pentru că va fi ultima pe teren propriu în fața propriilor suporteri. „Ne așteaptă o confruntare dificilă, Mediașul rămâne o echipă extrem de puternică, iar noi suntem confruntați cu probleme de tot felul. Sper ca Dykes să fie recuperat până la ora meciului, ieri seară s-a antrenat mai ușor, sper să poată juca. Este un meci important, din punctul meu de vedere, ultimul din acest sezon pe teren propriu, trebuie să câștigăm“, a spus tehnicianul de la „U“ Mobitelco BT.

Silvășan: „Contează și medalia de bronz“

Mihai Silvășan, căpitanul team-ului clujean, a declarat că el și colegii săi au făcut o partidă slabă la Mediaș, dar speră că se vor impune în această seară și vor reușit să câștige medalia de bronz. „Pentru mine contează și medalia de bronz, eu nu am nici una în palmares, dacă am șansa să iau una, de ce să nu o iau?“, a spus Silvășan.


Meciul doi pentru medalia de bronz, dintre „U“ Mobitelco BT și Gaz Metan Mediaș, se va disputa în această seară de la ora 18 la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Partida nu va fi televizată. Arbitrii vor fi Laurențiu Grigoraș, Alin Faur și Laszlo Bukuresti, iar comisar de meci Ion Breza.

Ultimele Stiri
abonare newsletter