Sport

CFR a pierdut șefia Ligii 1!

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/24/08 cfr_concordia.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„Feroviarii” au pierdut surprinzător, 2-4 în Gruia în fața Concordiei Chiajna, echipă pe care au depășit-o în tur cu 4-0.</p>

 

CFR a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu și a fost depășită în clasamentul Ligii 1 de Dinamo, care a trecut cu 3-2 de Ceahlăul.

Se pare că șocul schimbării antrenorului nu le priește foarte bine jucătorilor de la CFR. „Feroviarii“ au fost încă o dată depășiți net chiar în Gruia, de Concordia Chiajna, revelația returului.

Iordache deschide scorul în minutul 7, trimiţând în plasă o minge respinsă în faţă de Beto, după un atac al ilfovenilor. Elevii lui Andone au revenit destul de rapid în joc, reușind să egaleze în minutul 16, prin Vranjes, care a fructificat o centrare a lui Bastos, venită în urma unei lovituri libere.

Oaspeții au fost în continuare periculoși și au revenit în avantaj în urma unei gafe a portarului Beto. Chiajna a avut un corner în minutul 31, mingea a ajuns la Krumos, care a șutat slab pe poartă, Beto a dat senzația că reține fără probleme, însă a scăpat balonul printre picioare.

Ilfovenii au profitat de deruta din tabăra clujeană și au mai marcat de două ori până la pauză, prin Rocha și Dos Santoj.


„Feroviarii” au redus repede din avantaj după pauză, prin Ronny, care a scăpat singur spre poarta oaspeților în minutul 49. Clujenii nu au reușit însă să mai înscrie până la final, pierzând astfel pentru a doua oară consecutiv pe teren propriu.

Andone: „Am primit goluri ca o echipă de juniori“

După meci, Ioan Andone, antrenorul CFR-ului, a declarat că echipa sa a primit foarte ușor gol.

„Prea multe lucruri de spus nu sunt. Au fost mult mai buni ca noi. Scuzele nu-şi au rostul. Am luat patru goluri ca o echipă de juniori. La nivelul ăsta nu poţi să iei campionatul. Campionatul se câştigă cu apărarea. Prima repriză a fost dezastru, a doua mai bună, dar nu cine ştie ce. Suntem echipă lungă, folosim mult pasa lungă. Nu avem un joc de echipă. Avem un joc individual. Trebuie să vorbesc foarte mult cu ei. Numai prin dialog putem câştiga”, a spus „Fălcosul”.


Caseta tehnică

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară (Hora '76) - Mureşan, Peralta (De Zerbi '46) - Sougou, Vranjes, Bastos (L. Ganea '46) - Ronny.
Concordia Chiajna: Niţă - Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme - Muzac, Filip, Popa - Dos Santos (Dinu '52), Rocha (Iancu '76), Iordache (Vl. Munteanu '64).
Cartonaşe galbene: Mureşan '11, '77, Bastos '61, Ronny '70, Maftei '80 / Dos Santos '17, Bratu '28, Muzac '45, '73, Rocha '76, Niţă '83, Munteanu '86. Cartonaşe roşii: Mureşan '77 / Muzac '73.
Arbitri: Robert Dumitru (central) - Eduard Dumitrescu, Florin Ungureanu (asistenţi).

abonare newsletter