Sport

Derby pentru titlu: FC Vaslui - CFR

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/31/08 meci cfr vaslui_sc_023.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR va juca în această seară la Vaslui unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.</p>

 

În cazul unei victorii la Vaslui, „feroviarii“ vor scoate formația lui Adrian Porumboiu din lupta pentru titlu.

Elevii lui Jorge Costa au avut un parcurs excelent în 2012. „Alb-vișiniii“ au făcut 11 puncte din 15 posibile, reușind să câștige cele trei partide jucate în Gruia, cu FCM Târgu Mureș, Pandurii și Oțelul și remizând în deplasările de la Sportul Studențesc și Gaz Metan Mediaș.

„Feroviarii“ își doresc o victorie în meciul din această seară cu FC Vaslui, succes care i-ar ajuta să-și consolideze poziția de lideri ai clasamentului și totodată ar scoate formația lui Porumboiu din lupta pentru titlu.

Jorge Costa, antrenorul celor de la CFR, a declarat că acest meci este unul ca oricare altul, în ciuda declarațiilor „războinice“ ale oficialilor celor două echipe.

„Pentru noi e un meci ca oricare altul, deci vom juca la victorie, remiza nu o iau în considerare. Presiune mai mare va fi pentru cei de la Vaslui, pentru că dacă nu ne înving, ies din lupta pentru titlu. Noi chiar în cazul unei înfrângeri, ne vom continua parcursul normal“, a spus portughezul de pe banca „feroviarilor“.

De cealaltă parte, Augusto Ignacio, antrenorul vasluienilor, a declarat că meciul din acestă seară va fi unul dificil pentru elevii săi.


„Va fi un meci dificil. CFR e o echipă care are valori, au mulțe soluții pe bancă, în cazul în care titularii au probleme. Au o echipă bine rodată, de asta în acest moment sunt lideri“, a declarat Augosto Ignacio, antrenorul celor de la FC Vaslui, înainte de meciul din această seară cu CFR.

Tehnicianul moldovenilor nu va putea conta pe Lucian Sânmărtean, care a suferit o accidentare.

Intrare liberă la meci!

Meciul FC Vaslui – CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 21.30 pe stadionul Municipal din Vaslui și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Conducerea moldovenilor a anunțat că accesul la această partidă va fi liber, însă pentru a putea intra în tribune, spectatorii trebuie să-și ia tichete cu valoare zero, de la casele stadionului.

Cele două echipe s-au întâlnit de 13 ori în Liga 1, iar clujenii au palmares mai bun. „Feroviarii“ au câștigat de 7 ori în fața vasluienilor (două victorii în deplasare), au remizat de trei ori, iar de alte trei ori au fost învinși.

Ultimele Stiri
abonare newsletter