Sport

VICTORIE pentru „U” Cluj împotriva echipei Poli Iași. De la un meci echilibrat, la gol spectaculos pentru clujeni.

„U” Cluj a câștigat meciul cu scorul de 1-0 (0-0) împotriva echipei Poli Iași, în etapa cu numărul 6 din play-out-ul Superligii.

„U” Cluj a câștigat meciul cu scorul de 1-0 (0-0) împotriva echipei Poli Iași, în etapa cu numărul 6 din play-out-ul Superligii/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj a câștigat meciul cu scorul de 1-0 (0-0) împotriva echipei Poli Iași, în etapa cu numărul 6 din play-out-ul Superligii/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

Înaintea acestui duel, „U Cluj” ocupa locul patru, în play-out-ul Superligii, cu 26 de puncte, în timp ce Poli Iași este pe locul șapte, cu 21 de puncte.


Universitatea Cluj a revenit pe teren propriu, după o săptămână petrecută la Galați, unde a fost eliminată din Cupa României și a fost învinsă în campionat, de trupa lui Dorinel Munteanu.

Moralul este puțin zdruncinat printre „Studenții” clujeni, deoarece înaintea acestor două înfrângeri, Universitatea a pierdut pe teren propriu cu Petrolul.


De partea cealaltă, Poli Iași a venit cu un moral excelent, după victoria cu Voluntari de pe teren propriu. Ieșenii au profitat de gafele portarului Vâlceanu, au câștigat cu scorul de 3-1 și au urcat pe loc de baraj, la egalitate de puncte cu FC Botoșani.

Poli Iași are avantajul moral al celor două victorii din sezonul regulat. Antrenorul Tony da Silva a adus mult optimism în tabăra ieșeană, iar evoluția echipei pare în creștere.


Duel echilibrat în prima repriză

Meciul în prima repriză a fost unul echilibrat atât pentru „U” Cluj cât și pentru Poli Iași. Sergiu Buș de la Poli Iași a avut șansa să deschidă scorul în minutul 12, dar mingea a trecut peste poartă.

Roger de la „U” Cluj a șutat periculos din marginea careului, dar Silviu Lung a fost la post și a respins mingea.


Prima repriză s-a terminat 0-0.

„U” Cluj a reușit să înscrie în repriza secundă. Daniel Popa a scăpat singur cu Silviu Lung și l-a executat pe portarul advers în minutul 53.


Meciul s-a terminat 1-0 pentru Universitatea Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

”U” Cluj a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 2-3, în play-out-ul Superligii

„U” Cluj va reuși să scape de ghinion în meciul cu Poli Iași? Ovidiu Sabău: „Din antrenor apreciat ești un nimeni”

Ultimele Stiri
abonare newsletter