Sport

CFR și-a prezentat noul transfer! Aly Abeid, un jucător de la UTA Arad sosește în Gruia.

CFR Cluj a anunțat, marți, transferul unui jucător de la echipa de fotbal UTA Arad.

Aly Abeid de la UTA Arad a semnat cu CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Aly Abeid de la UTA Arad a semnat cu CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Aly Abeid de la UTA Arad a semnat cu CFR Cluj. 

 


Fotbalistul a fost prezentat oficial de către ardeleni și poate debuta pentru formația din Gruia chiar în următoarea etapă, contra celor de la FCU Craiova.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul apărătorului Aly Abeid! 


Fundașul mauritan, în vârstă de 26 de ani, vine în Gruia după un sezon și jumătate petrecut la UTA Arad, perioadă în care a bifat 45 de apariții. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat și în Franța, la Valenciennes, dar și în Spania pentru AD Alcorcón și Levante.

Căpitan al Echipei Naționale a Mauritaniei, Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, reușind să marcheze de trei ori. Alături de aceasta, noul nostru fundaș de bandă a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Națiuni unde a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiției.


Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Continuă curățenia la CFR Cluj! Lovro Cvek a fost transferat la o echipă din Kazahstan.

Mutu, după prima înfrângere acasă pentru CFR Cluj. „Meciul a fost decis de un gol puţin norocos. Știu unde trebuie să ne îmbunătățim”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter