Sport

Mandorlini, după victoria cu FC U Craiova: „Mă temeam de acest meci, dar am arătat bine!”

CFR Cluj a învins-o fără probleme pe FC U Craiova, cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal. Antrenorul Andrea Mandorlini a apreciat prestația echipei din Gruia.

Andrea Mandorlini (CFR Cluj), despre victoria cu FC U Craiova 1948/Foto: CFR 1907 Official youtube.com Andrea Mandorlini (CFR Cluj), despre victoria cu FC U Craiova 1948/Foto: CFR 1907 Official youtube.com

 

 


CFR Cluj a reușit să rămână aproape de liderul clasamentului, după victoria de duminică seară cu FC U Craiova 1948, prin golurile marcate de Camora (min.2) și Otele (min.26).

 


Potrivit lui Andrea Mandorlini, în ciuda unei săptămâni dificile, cu deplasări lungi, CFR Cluj a reușit să obțină victoria, iar astfel se menține pe poziția secundă a clasamentului din Superliga. De altfel, tehnicianul feroviarilor a recunoscut că rezultatul nu a fost lipsit de emoții. 

„Suntem mulțumiți de rezultat, era important să căștigăm. 


Am suferit puțin, pentru că a fost o săptămână dificilă, cu o deplasare lungă: București, meciul cu Alexandria, câțiva jucători accidentați, care nu s-au antrenat. 

Sincer să fiu, îmi era puțin teamă de acest meci, dar mă bucur pentru băieți, merită acest moment! Acum este foarte important să ne recuperăm pentru meciul cu Sepsi, iar apoi vine și meciul cu Dinamo după câteva zile”, a explicat antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini. 


Cu privire la accidentarea lui Camora, antrenorul feroviarilor și-a exprimat speranța că acesta își va reveni rapid. 

„Din ce am văzut, nu cred că e o accidentare gravă, cred că e doar o încărcătură musculară. Acum este foarte important să-i recuperăm pe toți jucătorii, pentru că urmează două meciuri dificile”, a declarat Andrea Mandorlini după victoria CFR Cluj cu FC U Craiova 1948. 


CFR a deschis scorul după 90 de secunde, prin Mario Camora (2), după un contraatac purtat de Daniel Bîrligea. Nigerianul Philip Otele (26) a majorat diferenţa dintr-o centrare a aceluiaşi Bîrligea.

CFR Cluj venea după al doilea său eşec din acest campionat, 1-3 cu Rapid.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci! CFR Cluj întâlnește FC U Craiova 1948. Echipele probabile

abonare newsletter