Sport

Krasniqi, convocat la naționala din Kosovo. Va juca împotriva colegilor de la CFR Cluj, convocaţi la naţionala României

Ermal Krasniqi, a fost convocat la naționala statului Kosovo pentru meciurile cu România și Belarus, din grupa de calificare la EURO 2024. Jucătorul va juca împotriva colegilor de la CFR Cluj, convocați la naționala României.

Ermal Krasniqi/ Foto: CFR Cluj - Facebook Ermal Krasniqi/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Federaţia Română de Fotbal a dat publicităţii duminică lista cu cei 26 de jucători convocaţi de selecţionerul Edward Iordănescu în vederea meciurilor cu Kosovo şi Elveţia din preliminariile Campionatului European - EURO 2024, programate luna aceasta.

 


România va juca în deplasare cu Kosovo, în data de 16 iunie, pe stadionul Fadil Vokkrri din Priştina (ora 21:45), iar apoi se va deplasa în Eleveţia pentru a înfrunta naţionala acestei ţări, pe 19 iunie la Lucerna, pe Swissporarena (ora 21:45).

După victoriile obţinute în luna martie în partidele cu Andorra (2-0) şi Belarus (2-1), naţionala ţării noastre ocupă locul secund în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, la egalitate de puncte (6) cu Elveţia.


Pe lista lui Edi Iordănescu la naţionala României se află 3 dintre jucătorii de la CFR Cluj: Cristi Manea, Andrei Burcă şi Mario Camora. 

De asemenea, tot de la CFR Cluj a fost convocat pentru naționala de la Kosovo mijlocașul Ermal Krasniq.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, după cele două scandaluri de la CFR Cluj: „Trebuie să știi să și pierzi”

Pleacă sau nu Petrescu de la CFR Cluj în Coreea de Sud? „Bursucul”: „Vreau să fiu fără fotbal o perioadă”

CFR Cluj – FC U Craiova 1948, 1-0. Echipa din Gruia, calificată în Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter