Sport

Ciprian Deac se poate recupera pentru a prinde finalul sezonului: „Este incredibil! Pare indestructibil”

Ciprian Deac își poate reveni după accidentare mai repede de cât era preconizat.

Rangelo Janga împreună cu Ciprian Deac /FOTO: CFR Cluj - Facebook Rangelo Janga împreună cu Ciprian Deac /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Ciprian Deac, considerat cel mai important jucător al CFR Cluj, se află în procesul de recuperare după o intervenție chirurgicală la umăr, efectuată pe 16 aprilie după meciul cu Sepsi. Deac se antrenează zilnic, efectuând alergări și exerciții de recuperare, și își dorește să revină pe teren măcar în ultima etapă a play-off-ului și în barajul pentru Conference League, conform gsp.ro.

 


După înfrângerea suferită în meciul cu FCSB, campioana CFR Cluj a ieșit complet din lupta pentru titlu. Echipa ocupă locul 3 în clasament, dar nu mai poate ajunge nici măcar pe poziția a doua, fiind la o distanță de 7 puncte în spatele „roș-albaștrilor”, iar în play-off mai sunt de disputat doar două runde.

Ciprian Deac, recuperare pe repede înainte

CFR Cluj a resimțit în mod evident absența principalului lor pasator și jucător decisiv, Ciprian Deac, după ce acesta a suferit o intervenție chirurgicală la umărul stâng în urma meciului cu Sepsi (2-1) din runda a patra a play-off-ului. După operație, sezonul părea încheiat pentru veteranul mijlocaș, care a contribuit decisiv la victoria echipei marcând golul decisiv în acea partidă. 


Fără Deac, CFR a avut un parcurs dificil în următoarele cinci meciuri, patru în campionat și unul în Cupă, obținând doar o remiză împotriva CSU Craiova și suferind patru înfrângeri.

Cu toate acestea, Ciprian Deac, în ciuda vârstei sale de 37 de ani, refuză să accepte situația de față. După operație, el s-a întors rapid la sală și a intrat într-un program accelerat de recuperare. Se antrenează zilnic timp de 2-3 ore, combinând exerciții de forță, alergări și recuperare.


„Este incredibil! Pare indestructibil. Deja mișcă umărul. Nu a intrat încă la antrenamente cu echipa, dar se pregătește să o facă. 

Vrea să își ajute coechipierii, să fie pe teren măcar la ultimul meci din play-off, cu Farul, pentru ca CFR să păstreze locul 3 și să joace barajul de Conference League”, au transmis cei din club, conform gsp.ro. 


Deac a reușit 5 goluri și 12 pase decisive pentru CFR în acest sezon, numai în SuperLigă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

Accidentarea lui Ciprian Deac o va costa pe CFR Cluj. Cât ar fi pierdut echipa din Gruia fără contribuțiile sale din acest sezon

Ultimele Stiri
abonare newsletter