Sport

Gigi Becali este împotriva CFR Cluj în meciul cu Lazio. La ce scor speră patronul FCSB-ului

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali este împotriva CFR-ului în meciul cu Lazio.

Gigi Becali nu ține cu CFR Cluj în returul cu Lazio /FOTO: FCSB - Facebook Gigi Becali nu ține cu CFR Cluj în returul cu Lazio /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Elevii lui Dan Petrescu au fost învinși de către Lazio, scor 1-0, în prima partidă din înfruntarea din Conference League. Patronul FCSB-ului, Gigi Becali și-a spus părerea despre partida retur și a dat și un pronostic pentru meci.

 


„Nu vreau să se califice CFR, să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia.

Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a spus Gigi Becali la o conferință de presă.
 


Stadion plin la retur

CFR Cluj a anunțat pe rețelele sociale că toate biletele puse în vânzare au fost cumpărate. Astfel, Lazio va fi nevoită să evolueze în fața unui stadion ostil plin cu suporteri.

„SUNTEM SOLD-OUT LA MECIUL CU LAZIO!

Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne susțineți 

Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, a anuțat CFR Cluj pe Facebook.


Capacitatea stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” este de 22.198 de locuri.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va bifa o bornă importantă la returul cu Lazio. În ce club select va intra campioana României

De ce prime ar beneficia jucătorii CFR Cluj în cazul unei victorii cu Lazio

abonare newsletter