Sport

Cristi Balaj, reacția după meciul cu FCSB: „E o regulă, când pierzi pui capul în pământ și atunci vin și rezultatele”

Cristi Balaj a comentat rezultatul nefavorabil al CFR Cluj din utima etapă împotriva FCSB-ului.

CFR Cluj a fost învinsă la limită de FCSB /FOTO: FCSB - Facebook CFR Cluj a fost învinsă la limită de FCSB /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


FCSB a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii.

 


La o săptămână după ce pierdea dramatic la Bucureşti cu Farul Constanţa (2-3), FCSB s-a impus la Cluj-Napoca prin golul înscris de francezul Malcom Edjouma (88), din pasa lui Octavian Popescu. Meciul din Gruia a fost unul al portarilor, ambii goalkeeperi având intervenţii remarcabile.

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, l-a lăudat pe Dan Petrescu pentru modul în care a gândit meciul la pauză, în ciuda faptului că singurul gol al jocului a venit în repriza a doua.


„Ne așteptam. E o regulă, când pierzi pui capul în pământ și atunci vin și rezultatele. Știam că FCSB va fi mult mai motivată după acea înfrângere (cu Farul Constanța), dorind să își ia revanșa față de suporteri, finanțator.

Probabil că jocul lor a fost cel mai bun din ultima perioadă. Ne-au dominat în prima repriză, au jucat mai bine. Nu știu ce a făcut Dan Petrescu la pauză, echipa noastră în repriza a doua a fost mai bună decât FCSB, cu ocazii de gol. Nu întâmplător, portarul lor, ca și al nostru, a fost remarcat.


A venit neașteptat acel gol. În prima repriză ar fi fost o normalitate”, a declarat Cristi Balaj pentru prosport.ro.

CITEȘTE ȘI:

Daniel Niculae, răspuns la adresa lui Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid?”

Reacția lui Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj: „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”

abonare newsletter