Sport

Neluțu Varga, „pus la zid” după conflictul cu Petrescu: „Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa”

Neluțu Varga, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost pus la zid în urma declarațiilor acide făcute la adresa lui Dan Petrescu, actualul tehnician al „Feroviarilor”.

Neluțu Varga, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost pus la zid în urma declarațiilor acide făcute la adresa lui Dan Petrescu/ FOTO: captură ecran Youtube - Liga 1 Neluțu Varga, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost pus la zid în urma declarațiilor acide făcute la adresa lui Dan Petrescu/ FOTO: captură ecran Youtube - Liga 1

 

 


Patronul CFR-ului l-a criticat în repetate rânduri pe Dan Petrescu, antrenor care a cucerit în ultimii ani patru titluri de campion cu CFR Cluj.

 


Deși Ioan Varga și Dan Petrescu erau cunoscuți pentru relația foarte bună pe care o au, acum, patronul campioanei României a răbufnit și l-a criticat public pe antrenorul ardelenilor. 

Această situație l-a înfuriat pe Anghel Iordănescu, care a spus că este de neînțeles ca un tehnician de talia lui Dan Petrescu să primească un astfel de tratament din partea finanțatorului.


„Nu-mi vine să cred că s-a ajuns unde s-a ajuns. Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa! Avem antrenori buni, de valoare, nume mari, iar noi ne permitem să ne batem joc de ei, să îi scoatem după 3-5-7 etape. 

Dacă ne referim direct la CFR, n-aș vrea să pronunț numele patronului. Nu îl cunosc, nu îl știu personal, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns să se îndoiască de un antrenor atât de valoros. Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni. A obținut performanțe excepționale la Cluj. Este incredibil!”, a spus Anghel Iordănescu, la Fotbal Club de pe Digisport.


 

CITEȘTE ȘI:

Cine i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Un fost selecționer, principalul favorit

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „Băi băieți, eu plec! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Nelu Varga intenționează să vândă CFR Cluj? Datorii multe și suporteri puțini!

abonare newsletter