Social

Zeci de cupluri clujene care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. VIDEO

Sâmbătă, 30 septembrie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie. Emil Boc a premiat fiecare cuplu cu 1.000 de lei.

Sâmbătă, 30 septembrie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie/ Foto: captură ecran video Emil Boc - Facebook Sâmbătă, 30 septembrie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie/ Foto: captură ecran video Emil Boc - Facebook

 

 


Zeci de cupluri clujene  au fost premiate, sâmbătă, pentru aniversarea de 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

 


Edilul oraşului le-a oferit o diplomă şi suma de 1.000 de lei tuturor celor care au sărbătorit „Nunta de aur”, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Centrul de Cultură Urbană Casino.

„Această ceremonie este organizată ca o formă de respect și prețuire pentru ceea ce dumneavoastră reprezentanți pentru Cluj, pentru fiecare dintre noi.
Pot fi spuse multe lucruri, dar în primul rând este vorba de a vă aduce o mulțumire pentru munca pe care ați desfășurat-o pentru acest oraș minunat pe care ni l-ați lăsat frumos, să-l putem duce mai departe. De asemenea, pentru ceea ce reprezentați ca valoare morală pentru tânăra generație și pentru toți clujenii, valoarea familiei și faptul că se poate să avem 50 de ani de căsnicie neîntreruptă”, a declarat Emil Boc în timpul ceremoniei.


Pentru a beneficia de „diploma de aur” și de premiu, solicitanții trebuie să depună o cerere care poate fi completată online, pe website-ul Primăriei AICI. Cererea poate fi trimisă pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la ghișeele primăriei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

2 din 3 cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce activități îi atrag mai mult

Cupluri din Florești, premiate pentru 50 de ani de căsătorie! Pivariu: „Un exemplu de devotament și iubire durabilă”

abonare newsletter