Sănătate

Gest neașteptat făcut de un clujean salvat de medici din ghearele morții! Ce le-a transmis bărbatul salvatorilor după externare

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost operat cu succes la un spital din municipiul Făgăraș, județul Brașov, iar după câteva zile de la externare a transmis o scrisoare plină de cuvinte frumoase.

Doctorul inginer Vasile Pompas din Cluj-Napoca a ajuns pe patul de spital din Făgăraș și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au avut grijă de el în perioada în care a fost internat. Bărbatul a transmis o scrisoare către medici simpli și asistente, dar și spre conducerea unității spitalicești.

„Într-un moment de cumpănă, dificil al vieții mele am avut norocul să-mi fie recomandat Spitalul „Dr. Aurel Tulbure“ Făgăraș, mai precis Compartimentul Ortopedie- Traumatologie și desigur pe minunatul Om dr. Coza Răzvan – Ion.


Astfel după consultații, planificări și toate cele necesare, iată-mă în data de 21 septembrie 2021 internat în spitalul Făgăraș, la Compartimentul Ortopedie-  Traumatologie, cu diagnosticul Coxartroză bilaterală. Am  fost operat punându-mi-se  proteză totală de sold stâng de către o echipă de excepție de cadre medicale. Astfel aș dori să aduc mulțumirile mele în mod special domnului doctor Coza Răzvan Ioan, dar și excepționalei echipe de asistente și infirmiere  cu care domnia sa lucrează”, a scris bărbatul conform Făgărașultău.ro.

Bărbatul a fost internat și la secția de ATI în toată această perioadă.


„Desigur nu se poate vorbi de o echipă chirurgicală fără ATI și de aceea mulțumiri  și mult respect pentru doamna doctor Tifla Ionela și întregii sale echipe pentru blândețea vorbelor și înaltul profesionalism“

În final, bărbatul le-a transmis tuturor cadrelor medicale că sunt niște adevărați eroi în fața cărora se înclină.


„Pentru mine voi toți, cadrele medicale din Spitalul din Făgăraș, în mod excepțional, cei din Compartimentul Ortopedie- Traumatologie sunteți adevărați eroi în fața cărora mă înclin și mă voi ruga ori de câte ori voi avea ocazia pentru sănătatea voastră și a familiilor domniilor voastre. Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți și continuați așa. Mulțumirile mele sunt vorbe scrise, însă ale voastre au fost fapte verificabile”, a mai transmis Dr. ing. Pompas Vasile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter