Sănătate

Incidența Covid-19 în Cluj-Napoca a trecut de pragul de 7 cazuri la mia de locuitori! Ne așteaptă restricții dure

Incidența cazurilor de Covid-19 în municipiul Cluj-Napoca a trecut de pragul de 7 cazuri la 1.000 de locuitori, potrivit datelor publicate de DSP Cluj.

 

Cluj-Napoca a ajuns la o rata de incidență a cazurilor de Covid-19 de 7,05/1.000 de locuitori. Rata a crescut enorm de mult în ultimele zile. 


 

Deși marți municipiul a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori și în mod normal trebuia să se aplice noi restricții, acestea au întârziat fiindcă la nivel național s-au făcut reglementări noi. 


Autoritățile urmează să anunțe de când se aplică noile restricții pentru Cluj-Napoca, fiindcă incidența este între 6/1.000 și 7,5/1.000. 

Pentru această incidență se adaugă restricții de circulație noaptea pentru persoanele nevaccinate (de la ora 20:00 începe carantina de noapte până dimineața la ora 05:00) în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Totodată, magazinele se vor închide la ora 18:00 în weekend.


Dacă Cluj-Napoca trece de incidența 7,5 cazuri/1.000 locuitori, aceste măsuri vor fi aplicate în fiecare zi din săptămână.

CITEȘTE ȘI:


Lista tuturor RESTRICȚIILOR noi aprobate la nivel național

 

Prima reacție a lui Boc după ce incidența în Cluj-Napoca a trecut de 6: „Am spus că nu se mai închide economia”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter