Sănătate

651 de festivalieri au primit ajutor medical pe perioada Untold. 19 persoane, duse la spital

Pe perioada festivalului Untold, sute de persoane au primit ajutor medical în incinta evenimentului, la punctele medicale, dar 19 dintre acestea cazuri au fost mai grave.

 

Din 651 de persoane care au avut nevoie de asistență medicală, 19 persoane au fost cazuri mai grave, fiind necesar transportatul la spital pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.


 

Totodată, ISU Cluj a aplicat zeci de avertismente și amenzi privind apărarea împotriva incendiilor și combaterea efectelor consumului de tutun.


„În cele patru zile ale festivalului UNTOLD, 651 de persoane au solicitat consult medical, în punctele medicale avansate amplasate în interior, acestora fiindu-le acordată asistență medicală de către personalul medical SMURD, paramedici pompieri și voluntari ISU/SMURD. Majoritatea cazurilor înregistrate au reprezentat afecțiuni ușoare, doar în 19 dintre aceste situații a fost necesar transportul la spital pentru investigații suplimentare. De asemenea, inspectorii de prevenire ISU au aplicat 53 avertismente și 55 amenzi care privesc încălcări ale Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor și Legea 349 din 2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun”, potrivit ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


UNTOLD 2021: 84 de încălcări ale legii privind drogurile

 

Peste 265.000 de festivalieri la Untold 2021. Încă trei persoane testate pozitiv nu au putut participa

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter