monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Clujenii care nu se pot deplasa vor fi vaccinați acasă. Cum se procedează?

Clujenii care nu se pot deplasa sau sunt imobilizați se vor vaccina acasă. Primăria a deschis un număr de telefon la care oamenii pot suna pentru înscriere.

Clujenii care nu se pot deplasa vor fi vaccinați acasă. Cum se procedează?

 

 


Persoanele care nu se pot deplasa sau imobilizate din municipiul Cluj-Napoca pot fi înscrise pentru vaccinare împotriva COVID-19 aplelând la numărul de telefon 0372 280 499, anunță Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcția de Asistență Socială și Medicală.

 


Program:

Luni, marți miercuri: orele 8.00 -16.00;

Joi: orele 8.00-17..30;


Vineri: orele 8.00 -14.30.

Oamenii trebuie să specifice: numele și prenumele, CNP, seria și nr. carte/buletin de identitate, nr. telefon, numele medicului de familie, adresă de email (dacă există).


Persoanele imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu se vaccinează împotriva COVID-19,în baza deciziei personale, în etapa a doua a strategiei de vaccinare.

Conform Instrucțiunii nr. 52/21.01.2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva SARS -CoV-2, pentru întocmirea listei persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, medicii de familie vor colabora cu Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

HARTA centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din Cluj-Napoca