monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Cele 13 centre de vaccinare anti-COVID din Cluj-Napoca sunt pregătite

Emil Boc a spus că autoritățile au pregătit centrele de vaccinare anti-COVID. De asemenea, primarul a precizat faptul că vaccinul va fi gratuit și nu va fi obligatoriu.

Emil Boc a anunțat că cele 13 centre de vaccinare anti-COVID din Cluj-Napoca sunt pregătite

 

 


Primarul Emil Boc a anunțat că autoritățile au pregătit cele 13 centre de vaccinare împotiva virsului COVID-19. Centrele de vaccinare sunt în municipiul Cluj-Napoca.

 


„Deja noi am pregătit pe municipiul Cluj-Napoca 13 locații pentru a realiza vaccinarea. Vaccinul va fi gratuit și fără caracter obligatoriu, cu recomandarea de a face acest vaccin pentru a ajuta să ţinem sub control pandemia”, a spus primarul Emil Boc.

„Mult a fost, puțin mai este până vom avea sub control această pandemie și vom scăpa de coșmarul de a nu avea locuri la terapie intensivă în spitale. La Cluj, încă avem locuri, suntem cu situaţia sub control, dar este foarte foarte greu”, a adăugat primarul Clujului.


Primarul a evidențiat și faptul că rata de infectare din Cluj-Napoca a scăzut considerabil.

„Partea plină a paharului este că de la o situaţie în care am avut 9,4 la mie am coborât la 6,31 pe municipiu și la 5,3 pe județ. Faptul că am testat foarte mult, ne-a ajutat să facem o aşa numită carantinare superlocală, pe zone”, a spus Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Epidemiolog: „Reacțiile adverse ale vaccinului nu sunt grave, lumea trebuie să știe acest lucru”. VIDEO