Sănătate

Rata de infectare COVID19 scade de pe o zi pe alta! 7,65 cazuri la mie în Cluj-Napoca

Rata de infectare cu COVID19, atât de la Cluj-Napoca, dar și din județ se află într-o scădere continuă. De pe o zi pe alta se observă o diferență mare.

 

 


Prefectul Mircea Abrudean a adus vești bune pentru clujeni. Rata de infectare din municipiul Cluj-Napoca a scăzut mult de pe o zi pe alta.

 


Ieri, 27 noiembrie, incidența din municipiu a fost de 8,15 cazuri de COVID-19 la mie, iar azi a scăzut la 7,65 infectări la o mie de locuitori, cumulate în ultimele 14 zile.

Situația pe județ este și ea una bună. Astăzi avem 6,15 infectări la mie în județ, față de ieri când numărul era de 6,51.


 De la începutul pandemiei au fost efectuate peste 275.000 de teste în județul Cluj.

„O scurtă mențiune legată de situația epidemiologică la zi ca urmare a celor peste 2.000 de teste realizate ieri la nivelul județului Cluj, astăzi rata incidenței pe ultimele 14 zile a scăzut la nivelul județului Cluj la 6,51, în condițiile în care ieri era 6,89. La nivelul municipiului Cluj-Napoca avem o scădere de la 8,15 cât a fost ieri, la 7,65 astăzi. Total teste realizate la nivelul județului Cluj, peste 275 de mii de la începutul pandemiei”, declară Mircea Abrudean.


CITEȘTE ȘI:

Cluj, al doilea pe țară la locurile de la ATI. Prefect: „Vom avea încă 26 de paturi”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter