Sănătate

Spitalul din Câmpia Turzii a primit un computer tomograf în valoare de un milion de lei

Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii a primit un aparat medical pentru Laboratorul de Radiologie în valoare de un milion de lei.

 

 


Consiliul Județean Cluj a cumpărat un echipament medical de ultimă generație care a fost livrat în această dimineață și care va fi dat în folosință, în cel mai scurt timp, în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

 


 Din dorința de a contribui la creșterea calității serviciilor medicale, investițiile noastre se îndreaptă atât spre spitalele pe care le avem în subordine cât și spre cele din județ. Scopul este de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la investigațiile, intervențiile și tratamentele  de care au nevoie. Desigur, în luarea deciziei de achiziționare a acestui echipament au cântărit extrem de mult și parteneriatul pe care îl avem cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, buna relație de colaborare cu domnul primar Dorin Lojigan, precum și interesele comune ce vizează dezvoltarea județului Cluj, a declarat Alin Tișe, presedintele Consiliului Județean Cluj.

Aparat medical în valoare de 1 milion de lei

Astfel, forul administrativ județean a achiziționat pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii un Computer Tomograf care va intra în dotarea Laboratorului de Radiologie. Valoarea aparatului medical este de 1.113.840 de lei, bani special alocați în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Echipamente medicale de peste 250.000 de lei pentru Institutul de Urologie. FOTO

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter