Sănătate

Bistrița intră în CARANTINĂ de joi dimineață, după ce rata de infectare cu COVID19 a ajuns la 9.4 cazuri la mia de locuitori

Municipiul Bistrița și localitățile componente vor intra în carantină începând de joi dimineața pentru 14 zile, după ce a ajuns la rata de infectare de 9.4 la mia de locuitori.

 

 


Municipiul Bistrița și localitățile componente intră în carantină, de joi dimineața, de la ora 5:00, pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 9.4 cazuri la mia de locuitori. Șeful DSU a semnat ordinul de carantinare, iar acesta a fost publicat în Monitorul Oficial.

 


Bistrița intră în carantină

Municipiul Bistrița intră oficial în carantină începând cu data de 19 noiembrie 2020, ora 5:00. Zona carantinată cuprinde și localitățile componente ale orașului Bistrița, și anume Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătinița, Unirea și Viișoara. Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea carantinei zonale pentru Municipiul Bistrița a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 1095/18.11.2020.

Incidența cumulată a cazurilor de coronavirus, în ultimele 14 zile, a ajuns la 9.4 la mia de locuitori.


Ordinul de carantinare cuprinde măsurile care se aplică în următoarele 14 zile și care au fost luate în toate localitățile carantinate, respectiv limitarea deplasărilor, limitarea sau interzicerea unor activități, permiterea tranzitării localității și reducerea activității chiar și pentru magazinele alimentare.

CITEȘTE ȘI:


Situația e GRAVĂ la Gherla. Carantina se prelungește pentru încă 7 zile

 

 


Măsurile restrictive în funcție de incidența de cazuri COVID19 din localități. Unde poți lua masa în restaurant în Cluj?

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter